Грейт 27

Грейт 27


Оценка от Grisio VIP Club Amusnet
Автор: EGT
Тема: Ретро слот машина с плодчета символи
Дата на пускане: Април 2019
Барабани: 3 барбана, 3 реда
Печеливши линии: 27
Връща на играча (RTP): 95,98%
Волатилност: 3/5 (средна)
Мобилна версия: Да
Други функции на играта: Уайлд символ, Скетър символ, безплатни врътки, печеливши множители, прогресивни Джакпота, Облог (Риск), автоматична игра

EGT си изгради страхотна репутация с течение на времето, благодарение отчасти на своите приятни и прости слот машини. Един от тях е онлайн слот машината Грейт 27. С уайлд символи, множители, прогресивни джакпоти и няколко други страхотни функции, този слот е модерен поглед към вечен стил на ретро игри. Погледнете носталгично в света на класическите слот машини с нас.

Достатъчно бонус функции

Както подсказва името на играта, слот машината Грейт 27 има 27 фиксирани печеливши линии на своите 3 барабана и 3 реда. Печелившите комбинации се формират от първият барабан вляво и отиват вдясно. В случай на повече печеливши комбинации на няколко реда, стойността на печалбата се сумира. Символите в играта се състоят предимно от плодове. Три портокала, сливи, лимони или череши ще удвоят залога ви. Три пъпеша или грозде ще ви дадат 16 пъти вашия залог, три лилави звезди ще дадат 20 пъти вашия залог. До фантастични 40 пъти вашият залог се дават благодарение на три червени седмици символа. Ако завъртите един и същ символ на всички позиции на слота, печалбата се удвоява автоматично от множителя.

Символ за дартс също се появява на игралната машина със забита в нея стрела с изписан Грейт 27. Това е Уайлд символ и като жокер замества липсващите символи в печеливша комбинация. В допълнение, този Уайлд символ може да създаде отделна печеливша линия. И ако го направи, наистина си заслужава. Това е така, защото три Уайлд символа в печелившата линия награждават до 60 пъти вашия залог. Гореспоменатата лилава звезда е Скетър символ, за който можете да получите до 10 безплатни врътки. За да ги получите, трябва да ги завъртите три пъти. Можете също така да получите едно безплатно завъртане за показване на три череши на средния ред. Ако искате да рискувате, можете да опитате да удвоите печалбите си. За това е предназначена функцията Облог (Риск).

Останете нащрек, играйте за джакпоти

Не можем да завършим ревюто си за Грейт 27 онлайн слота с нищо друго освен с прогресивни джакпоти. Тази странична бонус игра нараства популярността си сред играчите. Повишаването на нивата на джакпота се случва след изчисляване на процентната сума от стойностите на квалифициращите залози на играчите. Играейки за един от тях, не влияете по никакъв начин. Точно както на слот машината Flaming Hot, Джакпот Картите трябва да се появяват произволно. Така че, ако ви се покаже една, вашата задача ще бъде да изберете 3 от същия вид от 12-те карти с лицето надолу. Ако успеете, ще станете собственик на съответния джакпот.

Грейт 27 слот машината също и през вашия телефон

Грейт 27 слот машина с 3 барабана се предлага в някои качествени онлайн казина. Играта може да се играе и на мобилния ви телефон, а правилата, залозите и наградите са идентични с настолната версия. Можете също така да се възползвате от възможността да изпробвате играта безплатно, за да се запознаете с игралната машина.

Ще откриете казино игрите на Amusnet в тези казина:

Betano Начален бонус: 1200 BGN Играйте и спечелете
PalmsBet Начален бонус: 2000 BGN Играйте и спечелете

Ретри слотове

Други ротативки от Amusnet