Печеливши линии в слот машина

Печеливши линии в слот машина

2019-08-19 14:35:59 -

Перфектното изживяване на играча може да бъде повлияно от много фактори. Ние различно възприемаме игри с различна графика, теми или големина на RTP. Ако искате да се насладите на пълнофункционална игра, трябва да се съсредоточите и върху друг аспект, който е печелившата линия. На колко печеливши линии трябва да играете и как да се възползвате максимално от тях?

Какво са печеливши линии?

Печелившите линии са въображаемите линии, които присъстват по време на играта. Те могат да бъдат успоредни или извити. Началото и края на печелившата линия обикновено се маркират с точки или числа от двете страни на игралната машина. Индивидуалните печеливши линии обикновено се разделят по цвят, така че за играча да е по-лесно да се ориентира върху игралното поле.

Печелившите линии на слот машината са "пътят към успеха". Когато печелившата комбинация от символи се покаже на този „път“, ще получите награда. Печелившите символи не трябва да се показват на цялата линия, всеки слот машина има минималния брой символи, посочени в описанието, както и валидната комбинация за печелене. Печелившите линии обикновено се активират отляво надясно, но някои са валидни и по двата начина.

Типове печеливши линии

Фиксирани печеливши линии

Слот машини с фиксиран брой печеливши линии те се поставят фабрично, техният брой може да не бъде зададен по никакъв начин, нито да се увеличава, нито намалява. Следователно играчите не могат да бъдат изобретателни и всички играят с еднакъв брой печеливши линии. За мнозина такава слот машина е предимство, тъй като не им се налага да обмислят различните начини на игра.

Можем да намерим фиксирани печеливши линии в игрални автомати като Book of Secrets, Butterfly Staxx, Joker Pro, и Jimi Hendrix.

Избираеми печеливши линии

Избираемите печеливши линии дават на играчите опция с какъв брой печеливши линии искат да играят. Всяка игра има посочен минимален и максимален брой печеливши линии. Обикновено колкото по-голям е броят на печелившите линии, с които играете, толкова по-голям е залогът на едно завъртане на барабаните. Но шансът да получите печеливша комбинация също нараства.

Можете да изберете печелившите линии в слот машини като Retro Reels Extreme Heat, Dizzy Hot или 300 Shields от NextGen Gaming.

Без линии слот машини

Специален случай са слот машини без печеливши линии. Наградите се изплащат въз основа на комбинациите от символи на отделни барабани. По същество това са слот машини с максимален брой печеливши линии спрямо броя на барабаните и линиите.

Сред без линии слот машини са например 4-барабанният слот Fruit Awards (81 възможности за печалба), 5-барабанен слот Twin Spin (243 възможности за печалба) или слотът с 4 барабана и 4 линии на Вампирската Булка с 256 възможности за победа.

Нетрадиционни слот машини

Има и игри с нетрадиционен дизайн, където символите не се въртят на макари, а се запълват в игралното поле. Пример за такава слот машина са игрите Germinator или Emoji Planet. Печелившите комбинации са съставени от идентични символи навсякъде на игралното поле и те се добавят с нетрадиционни игрови бонуси.

Колко печеливши линии трябва да настроите?

Идеалният брой активни печеливши линии не съществува. Зависи от вашия метод на игра и вашите очаквания. Идеалният брой активни печеливши линии зависи от:

  • Вашият бюджет за игра на игри
  • Стилът на вашата игра, независимо дали сте случаен играч или редовен играч
  • залозите, които искате да правите за едно завъртане
  • други възможности на игралната машина, например, много джакпоти се играят само с максимален брой активни печеливши линии

Броят на печеливши линии ще бъде определен от слот машината, на която играете, и от залозите, които правите. Не се препоръчва да активирате максималния брой печеливши линии в комбинация с максималния залог, ако започвате само с игра. Това е нещо, което опитните VIP играчи могат да опитат.

Играйте по такъв начин, че да се забавлявате

Броят на печеливши линии трябва да бъде избран в съответствие с принципите на отговорната игра. Благодарение на по-големия брой печеливши линии, можете да печелите по-често, но също така можете много бързо да похарчите бюджета си.

Ако искате да изпробвате кой брой печеливши линии ви е най-подходящ, не е необходимо веднага да включвате игра с реални пари. Изпробвайте онлайн слот машини безплатно. По време на играта в забавния режим можете да изпробвате дали ще се насладите на играта с минималния брой печеливши линии и залагането на максимум или ако търсите начин по средата. Имайте предвид обаче, слот машините не са за големи печалби, а главно за перфектно забавление.

Опитайте любими игри безплатно
100 Burning Hot Слот машина Amusnet Играйте
40 Super Hot Слот машина Amusnet Играйте
9k Йети Слот машина Yggdrasil Играйте