Дива Анаконда

Дива Анаконда


Оценка от Grisio VIP Club Playtech
Играй Дива Анаконда безплатно
Безплатната игра е временно недостъпна. Моля, опитайте по-късно или играйте на .
Автор: Playtech
Тема: Приключение
Дата на пускане: 10/2018
Барабани: 6 барабана, 4 реда
Печеливши линии: 50 фиксирани печеливши линии
Връща на играча (RTP): 95,48 %
Волатилност: Висока
Мобилна версия: Да
Други функции на играта: Уайлд символ, анаконда Уайлд символ, безплатни врътки, турбо режим, авто-игра

През детството си бяхте ли авантюрист? Мечтали ли сте за далечни пътувания, преходи през джунгли и откриване на изгубени цивилизации? Ако да, тогава частица от детските ви мечти може да се сбъдне, когато завъртите барабаните на слот машина Дива Анаконда от работилницата на компанията Playtech. Литературно е да откриете съкровища на отдавна забравени храмове на маите и както подсказва името, също и за една голяма змия, която ще се превърне в любимия ви спътник.

Красива, но опасна джунгла на барабаните

Дива Анаконда е слот с 6 барабана с четири реда и петдесет фиксирани печеливши линии. Както споменахме, ще ви отведе на експедиция в джунглата, преследвайки съкровища, скрити дълбоко в първичната гора. И ще се наслаждавате на всяка стъпка, защото Playtech не е оставил нищо на случайността, а визуалните изображения определено не са били прескачани. Очевидно е, че Дива Анаконда е нова игра. Има добре направена графика, с красиво нарисувани символи и има много добри звуци. Музиката е приятна и задоволяваща, а звуковата тема след завъртането на барабаните е точната доза мистерия. Атмосферата определено си заслужава и бяхме приятно изненадани колко много ни хареса тази проста игра.

Класическите бонуси за игра с приятно освежаване

Бонусите за слотът не са еха, но и не намаляват. Не бихме се ядосали, ако имаше повече от тях, но взимаме това, с което разработчиците са ни дали. Основата е символът Уайлд. Един евъргрийн от всички слот машини работи точно както се очаква. Това е жокер, който замества липсващи парчета от възможна печеливша линия.

Класическият уайлд също има своя братовчедка тук. Playtech слотовете са в състояние да свържат невероятно темата с бонусите. При проектирането на този слот машина, те много добре включиха бонуса Дива Анаконда в играта. Ако го завъртите навсякъде по барабаните, влизате в специалния режим Дива Анаконда, който представлява някакъв вид безплатни врътки в комбинация с функционалността на символа Уайлд. В този бонус режим свещената Анаконда ще заеме мястото на символа Дива Анаконда на игралното поле и ще се движи по едно поле с всяко завъртане. Тези завъртания остават безплатни и полето, което се премества, се променя в Уайлд символ. Целият режим е активен, докато змията се върне там, откъдето е дошла. Това е доста приятно освежаване на иначе не много изобретателна игра. Можете също да имате няколко змии на барабаните.

Дори с тази игра можете да ускорите играта с функцията за автоматична игра или като включите турбо режима, който ще ускори барабаните и ще съкрати анимациите.

Играй Дива Анаконда слот машината безплатно

Няма да се обясняваме, тъй като се забавлявахме твърде много, когато играехме на слот машина Дива Анаконда. Това не е игра, към която се връщаме всеки ден, но всеки път по някое време е приятно да я играем. Също така се подгответе, защото това е слот машина с висока волатилност (вижте какво е променливостта и честотата на печелене). Това означава, че ще получавате по-малко печалби, но може да са и по-големи. Ако предпочитате такава система, ще се зарадвате. Ако не, потърсете друга машина. И само в случай, че не знаете дали да включите Дива Анаконда или не, опитайте я безплатно в казино. И тогава можете да решите дали да започнете приключение в джунглата или ще го оставите на някой друг.

Приключенски слот машини

Други ротативки от Playtech