Гладиатор

Гладиатор


Оценка от Grisio VIP Club Playtech
Тип игра Лицензирана слот машина с мотиви от филм
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 3 реда, 25 линии на залог
Съотношение на печалба 94 %
Минимален залог 0,01 €
Максимален залог 1250 €
Други свойства на играта Безплатни врътки, Уайлд заместители, скетър символи, облог, множители

Слот машините с филмови лицензи идва с различно ниво на качеството – много от тях са много обикновени и не чак толкова добре направени. Гладиатор слот машината е различна. От нейното пускане, тя успя да постигне един легендарен статус на претъпканият пазар, и всъщност тя все още остава много популярна, въпреки факта, че визуализациите са далеч от най-новите сега.

Ако сте фен на Ръсел Кроу, който през 2000 година изигра Максимус Десимус Меридус и завладя не само Колизеумът, но и кината в световен мащаб, може би ще се разочаровате мaлко. И докато Гладиатор слот машината използва изцяло мотивите на филма, вие няма да откриете лицето на Ръсел Кроу на нея.

Гладиаторът остарява грациозно

Както и да е, нека оставим главният герой настрана и се фокусираме на самата игра. По своята същност, това една класическа 5 барабана слот машина с 25 линии на залог. Ние вече споменахме, че възрастта на слот машината е видима по нейната визуализация. И все пак, не е толкова зле, колко може би очаквате. Барабаните съдържат класически слот машини букви, както и изображенията на главните герои от филма. Самодоволният император изигран от Жоаким Финикс също така присъства (за удоволствие на нашата тъмна страна). Кратки откъси от филма се появяват, когато направите печеливша комбинация, което също е добро попадение.

Аудиото звучи малко по-добре за възрастта си, от колкото графиките. То е на база звуците и музиката от филма, и е добре направено. И въпреки че, те са станали малко отегчителни с времето, това от част е оправено от факта, че те се сменят и стават по-драматични по време на специалните функции.

Бонус игри в Гладиаторът

Специалните функции на слот машината са отлични. Нека започнем с Гладиатор бонусът. За да стартира, вие трябва да получите три или повече Уайлд символа, представени от Максимус Десимус (който е маскиран – фактът, че той е изигран от Кроу не се вижда като цяло). Ако това се случи, барабани 2, 3 и 4 се променят и вие ще видите, че те сега съдържат гладиаторски шлем. Шлемът присъства в три цвята представяйки три стойности; те определят сумата, която ще спечелите. Това означава, че като цяло вие ще видите 9 шлема, сборът от техните стойности е вашата печалба. И ако искате повече, вие винаги може да пробвате функцията облог. Вашата задача е да изберете цвят и да се надявате, че той отново ще присъства. Ако е така, вашата печалба се удвоява, в противен случай губите всчико.

Още по-интересен бонус е Колизеум бонусът. За да го получите са ви необходими 3 или повече Скетър символа, които са представени от известната гладиаторска арена. Когато това се случи, вие ще видите 4 реда от камъни пред вас. Вие ще изберете по един камък от всеки ред; всеки избран камък ще показва колко печелите. Всеки ред има свой собствен комплект от награди, които може да спечелите:

  • Първият ред съдържа бройки от безплатни врътки; те се изиграват веднага след приключване на бонус играта.
  • Вторият ред определя печелившият множител по време на безплатните врътки.
  • Третият ред определя колко на брой Скетър символа се добавят по време на безплатните врътки.
  • И четвъртият ред определя колко на брой Уайлд символа се добавят по време на безплатните врътки.

Това означава, че ако имате малко късмет и получите правилната комбинация, вие може бързо да получите една много впечатляваща сума. И черешката на тортата? Ако успеете да откриете нашият "любим" император по време на безплатните врътки (които също така са съпроводени от истински епична музика), вие получавате до три допълнителни безплатни врътки.

Гладиатор слот машината определено си струва да се пробва

Въпреки своята по-голяма възраст, ние не можем да кажем, че Гладиатор е лоша слот машина. Точно обратното. Тя се играе много добре и предлага много екшън и забавление. Щедрите бонус игри на Гладиатор слот машината са едни от най-големите и предимства. И ако искате да я пробвате и видите дали тя е правилната игра за вас, вие може да го направите безплатно на което и да е от любимите ви казина или директно на нашият уебсайт.

Филмови видео слотове

Други ротативки от Playtech