Rocky (Роки)

Rocky (Роки)


Оценка от Grisio VIP Club Playtech
Тип игра Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 3 реда, 25 линии на залог
Възвращаемост за играча 95,02 %
Мин. залог €0.01
Макс. залог €25
Характеристики на играта Уайлд карти, безплатни врътки, бонус игри, облог функция, джакпот

Ако класическата песен "Eye of Tiger" не ви кара да настръхнете, кара ви да скочите на ринга, и след 12 рунда да се върнете при любовта на живота си с две черни очи, тогава по-добре спрете да чете това тук и сега. Но, ако сте израснали през осемдесетте и деветдесетте, трудно ни е да повярваме, че Италианският жребец от Филаделфия ще ви остави безразличен; след всичко, твърде вероятно е да сте запознати с неговата интригуваща кариера по време на вашето детство.

Playtech знаят какво искат играчите, и техният залог на най-известното второ аз на Сталоун от филмите (извинявай Рамбо) със сигурност ще им се изплати. Както и да е, слот машини с филмови лицензи трябва винаги да се третират със здравословна доза внимание; трябва да се надяваме, че разработчиците са третирали играта честно и не са направили слот машината просто "поредната от многото машини" с визуализация от филмът. И така, какво ще кажем за тази? Е добре, трябва да кажем, че те са успели, поне частично.

Но, това не е ясна победа, и за няколко рунда резултата беше далеч от ясен. И все пак в края, РОКИ взима надмощие и в края това което остава е добро усещане от една приятна игра. Но, ако трябваше да сравняваме тази игра с, например КОНГ, тогава трудно бихме казали, че РОКИ ще бъде победителят.

Една слот машина с перфектните ретро чувства

Нека започнем с описание на визуализацията на РОКИ слот машината. Playtech знаят как да правят хубави игри, но също така са правили и няколко с не толкова добра визуализация. За късмет, РОКИ е в първата категория. Въпреки, че визуализациите не са супер модерни, те перфектно се вписват в носталгичния тон от осемдесетте. Много рядко срещано е да усещате нещо позитивно само като гледате отделните символи, но дизайнерите са успели да постигнат точно това тук. Вие ще откриете всички добре познати герои от филма тук. Може би, единственият който липсва е треньорът, Мики.

Ние също така бяхме приятно изненадани, че дизайнерите за заменили класическите 10,J,Q,K и A символи с R,O,C,K,Y. Една интересна промяна е фактът, че ако успеете да получите тази комбинация на барабаните в една врътка, вие получавате допълнителна награда – 5 пъти първоначалният ви залог.

Бяхме малко изненадани, че в играта липсва музика от какъвто и да е вид. Музикта от Роки е в играта, но за да я чуете вие трябва да кликнете на информация. Но, хитът от Сървайвър споменат в началото, би свършил още по-добра работа за впленяване на нашето внимание. Но, като цяло това не е чак толкова голям проблем, другите звуци са добре свързани с филма и боксовата обстановка. Трябва да признаем,че например е доста забавно просто да завъртим барабаните за да чуем ударите на Роки в боксовата круша.

Бонус игрите в Роки слот машината определено си струват.

Нека се прехвърлим към бонус игрите. Преди да попитате, разбира се слот машината предлага свои собствени бонус игри. Ние вече споменахме знакът на РОКИ, но какво ще кажем за Уайлд и Скетър символите? Уайлд символът, изобразява самият Роки, и както обикновено замества всеки друг символ с изключение на Скетър символът, Бонус символа, и буквите в ROCKY. Но, ако успеете да подредите 5 Уайлд символа на барабаните, вие ще спечелите Джакпотът.

Скетър символът е знакът "Роки, Италианският Жребец"; ако успеете да получите 3, 4 или 5 от тях на барабаните, вие веднага получавате 15, 20 или 25 безплатни врътки. По време на тези безплатни врътки вие също така играете с 2x печалба множител. И още, ако успеете да получите още 3 или повече Скетър символа по време на безплатните врътки, вие печелите допълнителни 15 безплатни врътки.

Последната специална функция е и най-добре направената, както графично, така и по отношение на геймплея: това е Бонусът. За да го получите, вие трябва да получите Бонус символи на първият и петият барабан в един кръг; тук, символите са представени от боксови ръкавици. Ако това се случи, вие веднага се прехвърляте към един боксов мач. Първо, вие ще изберете един опонент от тримата легендарни опонента на Роки: Аполо Крийд, Иван Драго и Клъбер Ланг. След това вие ще изгледате един 12 рундов мач, на който вие за съжаление не може да повлияете по никакъв начин. Вие ще получавате печалба всеки път когато Роки печели рунд. Ако Роки успее да нокаутира своя съперник по-рано от 12-ят рунд, всички рундове до дванадесетият ще се смятат за спечелени от Роки.

И така, струва ли си да се играе на Роки?

Какво е нашето крайно заключение? Е добре, печели по точки. Роки е една забавна слот машина с приятна ретро визуализация, която определено си струва да се пробва. Играйте на Роки слот машината безплатно, директно на нашият уебсайт – не е необходима регистрация. Вие ще си прецените дали ви връща стари приятни спомени от вашето детство също, както направи с нас.

Ще откриете казино игрите на Playtech в тези казина:

Betano Начален бонус: 1200 BGN Играйте и спечелете

Филмови видео слотове

Други ротативки от Playtech