The Mummy (Мумията)

The Mummy (Мумията)


Оценка от Grisio VIP Club Playtech
Тип игра Една култова слот машина за феновете на хитовия филм „Мумията”
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 25 печеливши линии (линии на плащане)
Въртящи се барабани 96,8 %
Мин. залог 1,25 €
Макс. залог 25 €
Характеристики на играта Падащи печалби, Разтягащи се уайлдове, Безплатни врътки, Пик-ем бонус, Случаен множител, Случайни уайлдове, Презавъртащ барабан

Мумията се превърна в култов филм за своите фенове, и ние трябва да признаем, че дори сега, 20 години след първоначалното излизане, ние може да се поддадем на нейния чар. И не само нив – филмът има милиони фенове. Въобще не беше изненада, че Плейтек решиха да инвестират в лиценза от филма за една от техните слот машини. Без да разкриваме твърде много, ние спокойно можем да кажем, че това си струва.

“Мумията” слот машина ще ви пренесе в света, който познавате от филма. Едно страхотно нещо е, че лиценза е пълен – не като в Гладиатор онлайн слот машината, тук ще откриете всички важни герои, предмети и сцени директно от филмът, дори от продължението. Страхотното цялостно изживяване е подпомогнато от музиката, звуците и разбира се видеата, които са запечатали най-добрите части от филма; всъщност, вие спокойно може да вземете малко пуканки и да се насладите на страхотното приключение показано в слот машината.

Бонус игри в Мумията

Играчи, които търсят слот машини с изобилие от възможности, бонуси и бонус игри ще им хареса тази игра. Мумията наистина има много какво да предложи в тази област.

Естествено, играта има класическият Уайлд символ, представен от мумията на Имхотеп; този символ може да заменя всички други освен тези за бонус. Той може да присъства само на барабани 2,3 и 4. Класическият скетър символ също присъства. Тук скетър символът е изобразен от логото на играта; ако той присъства поне 3 пъти на барабаните, вашите печалби от скетър символите ще бъдат умножение по вашият общ залог и после добавени към печалбите от линиите.

Това не е всичко; освен Уайлд и Скетър символите, слот машината предлага също и наистина епични бонуси с отлични специални символи. Когато играете за първи път, само една единствена специална игра е достъпна. Тя се казва Загубеният Град Приключенски Бонус. Тук, вие ще бъдете отведени в изгубеният град на Хамунапатра, където вие поетапно ще отваряте сандъци със съкровища с моментен кеш и специалитети докато не попаднете на този съдържащ Събери символът. Той приключва бонус играта, но вие винаги получавате един допълнителен специален бонус (символ), който може да вземете когато завъртите барабаните по-късно. И ако вече сте събрали няколко специални символа, вие може да превключвате между тях по ваше желание, но вие може да бъдете активни само веднъж.

Специално бонуси в Мумията (The Mummy)

Скорпион Скетър – Кралят Скорпион символ играе като скетър символ.

Разширяваща се Мумия – Уайлд символ изобразяващ мумията, която се разширява вертикално на три линии, увеличавайки вашият шанс за печалба.

Скарабей атака – Ако получите Уайлд символи на 3 барабана, тогава барабани 2 и 4 на случаен принцип ще получат допълнителни два Уайлд символа.

Разбиващи барабани – Всички символи в печеливша комбинация експлодират; това оставя пространство, в което символите над тях ще паднат + други нови ще се добавят. Това естествено може да доведе до нова печеливша комбинация. Новите печеливши символи експлодирват също и процесът се повтаря докато не се появят не печеливша комбинация.

Мумия енергия – 1, 2 или 3 Уайлд символи в печеливша комбинация ще умножат печалбите по 3, 6 или 9.

Мумия презавъртане – Получавайки един Мумия уайлд символ където и да е на барабните, замразява този барабан за безплатни презавъртания, докато не се появи някаква печалба.

Освен тези шест специални символи, Изгубеният Град бонус игра предлага също възможността да получите два допълнителни постоянни бонуса.

Първият е Безплатни Игри. Този бонус се активира, когато Безплатни Игри символа се появи на който и да е от барабаните 1, 3 и 5. Той награждава играчът с 5 безплатни врътки + 1 супер врътка.

Вторият постоянен бонус също е вдъхновен от филма - Лов на Мумии. За да го стартирате, вие трябва да получите Лов на Мумии символи на барабани 1 и 5. В него, вие ще преследвате мумии – и ключовото решение, което трябва да вземете е, в която посока да поемете на определени кръстопъти. Един път води към смъртоносен край, докато другият води към мумия, която вие трябва да убиете. Като цяло, вие може да убиете до 10 мумии. Внимавайте – ако изберете смъртоносен край, вие ще бъдете нападнати от мумии и бонус играта приключва.

Пробвайте онлайн слот машината “Мумията” безплатно

Както се вижда от описанието, вие със сигурност няма да се отегчите, когато играете на Мумията. Повярвайте в следното: много лесно може да бъдете завладян от играта и да загубите представа за време. Ако мислите, че играта е твърде сложна, вие може да пробвате като започнете Мумията безплатно и да решите, дали ви харесва, или не. Ние сме готови да се обзаложим, че отговорът ще е да.

Филмови видео слотове

Други ротативки от Playtech