Kong (Конг)

Kong (Конг)


Оценка от Grisio VIP Club Playtech
Тип игра Видео ротативка
Съотношение между ширина и височина 4:3
Тип барабани Въртящи се барабани
Барабани 5 барабана, 20 линии на залог
Въртящи се барабани 95,5 %
Мин. залог 0,01 €
Макс. залог 5 €
Характеристики на играта Безплатни врътки, уайлд карти, автоигра, бонус, мини-игри.

Кинг Конг със сигурност е със сигурност един от най-известните образи в историята на киното. Историята за гигантската маймуна взета от естествената си среда и докарана в Ню Йорк, с епичният си край до Емпайър Стейт Билдинг, със сигурност е добре позната не само на феновете на филма.

Конг: Осмото Чудо на Света

Конг слот машината: Осмото Чудо на Света е вдъхновена от филма на Питър Джаксън от 2005. Всъщност, тя използва всички най-добри части от този филм. Playtech са дали всичко най-добро от тях и са създали една онлайн слот машина с отлична атмосфера, комбинирайки не само важни образи от филма, но също така връщайки ви назад към тридесетте на 20 век – тук, стилистиката и детайлната работа по графиките и звука заслужават специално внимание.

Визуализация от най-висока класа

По своята същност, това е класическа 5 барабанна слот машина с 20 печеливши линии. Играта започва в джунглата (историята се представя с добре познатия увод от филма), и вие веднага ще забележите впечатляващото качество на музиката. Както при всички базирани на филми слот машини от Playtech, Конг също използва оригиналната музика от филма, гарантирайки, че полученото озвучение е достатъчно епично и значително допринася за общото позитивно чувство от играта.

Вие ще видите няколко вида символи на екранът. Стандартните от които включват 10, J, Q, K и A, докато по-високо стойностните символи се изобразяват от героите от филма. Между другото, нашата единствена негативна забележка свързана с визуализацията се отнася точно до последните символи, тъй като снимките на актьорите са прекалено пикселирани и не се вписват в иначе отличната визуализация на играта като цяло. За щастие, това е само един много малък детайл от иначе невероятно страхотна игра. Уайлд символите се изобразяват от бесният Конг, а скетър символите са представени от логото на играта.

Два режима на игра

Конг: Осмото Чудо на Света всъщност се състои от две игри. Когато играете вие ще се сблъскате с двете, така наречените Джунгла Режим и Голям Град Режим. Всеки режим си има свои собствени визуализации и леко различни бонуси, но таблицата за печалбите остава същата.

В Джунгла режима, всяка врътка с 3 или повече Уайлд символа се последва от "Уайлд Джунгла презавъртане" функцията, която награждава играча с 3 безплатни врътки. И ако получите уайлд карта на вашите барабани, тя ще остане на барабаните до края на тези безплатни. Ако успеете да направите скетър печалба с 3 или повече скетър символа на вашите барабани, ще получите шанса да спечелите Бонусът от Острова на Черепа. Тогава ще видите карта на островът и вашата задача ще бъде да откриете трим символа на едно и също животно. Ако откриете Конг вместо това, вие пак ще спечелите.

Веднъж щом стигнете то Островът на Черепа, вие ще приключите с Джунгла Режима и след като приключи мини-играта вие ще се прехвърлите на Големият Град Режима. Той има свои собствени графики и вие реално ще играете една различна игра, но принципите си остават същите. 3 или повече Уайлд символа ви осигуряват Уайлд Джунгла презавъртане. Отново ще получите безплатни врътки, но с различни бонуси.

Получаването на три скетър символа пак ви дава една различна мини-игра. Този път вие ще играете като Конг на покрива на небостъргач и вашата цел ще е да ударите поне един от трите самолета, които ви атакуват. Ще получите кеш бонус за всеки ударен самолет. Веднъж след като приключите тази мини-игра, вие отново ще бъдете прехвърлен обратно към Джунгла Режима.

Обобщение на Конг: Осмото чудо на Света

Playtech са показали, че те могат да правят невероятни висококачествени слот машини. Конг със сигурност е една успешна история; въпреки че е минало време от пускането на филмът, играта си остава интересна само по себе си. И така, ако вече ви е писнало от прости слот машини като Котката Кралица и други пустинни вариации и искате да пробвате нещо различно и интересно, дайте шанс на Конг. Няма да съжалявате.

Ще откриете казино игрите на Playtech в тези казина:

Betano Начален бонус: 1200 BGN Играйте и спечелете

Филмови видео слотове

Други ротативки от Playtech